Danielle Nijhuis

Wie ben ik?

Ik ben Danielle Nijhuis, woonachtig in het mooie Twente. Ik ben erg gevoelig voor energieën en daardoor kan ik contact leggen met overleden dierbaren.
Jouw geliefden willen vaak boodschappen doorgeven of je helpen wanneer je het moeilijk hebt. Het leven gaat namelijk gewoon door na de fysieke dood. Inmiddels heb ik al duizenden mensen mogen helpen en een lezing kunnen geven in de ruim 12 jaar dat ik werkzaam ben als medium.

Niet stil staan!

Belangrijk voor mij is dat ik niet stil blijf staan maar blijf leren en daarom heb ik meerdere cursussen gevolgd bij zeer gerenommeerde instanties en bekende mensen in het mediumschap.
De lessen die ik gevolgd heb waren van Jose Gosschalk, Paul Jacobs, Coral Rider, Sian Wilson, Glyn Edwards, David Thompson, Jacky Wright ,Scott Milligan,Colin Bates,Eileen Davis,Steven Upton,Judith Seaman,Matthew Smith,Nicole de Haas en nog anderen. Deze lessen heb ik gevolgd aan het Arthur Findlay college in Standsted (Engeland), de SNUI en de Zwanenhof in Zenderen. Deze prachtige mensen die mij zoveel geleerd hebben, waar ik erg dankbaar voor ben dat zij in mijn leven mochten komen

Agenda

In vulputate felis vel odio porttitor lobortis. Vivamus interdum efficitur leo, quis dictum lectus. Fusce convallis risus non lectus aliquam malesuada. Vestibulum vehicula, felis ac porttitor viverra.

My Certificate

  • 020  – Gecertificeerd voor het Healing Mediumschap   door SNU (Spiritualist National Union): CSNU (h)
  • 2021 Cecertificeerd Healing Medium Docent Internationaal CSNUi T 

www.snui.org.uk

Tevens ben ik lid van de SNU in Engeland & De Spiritual Church in Amersfoort (officieel erkende SNU Kerk)

Spiritualistchurch

  • **** Niet stil staan betekend, groeien en stappen maken, ook ik blijf bezig met ontwikkelen.

Ik ben sinds September 2019 de vertegenwoordiger van de SNUi een branche binnen de SNU die het internet gedeelte verzorgt voor ontwikkeling in het Mediumschap en het Spiritualisme wereldwijd.

Teven ben ik een officiële member van Afterlife Connect gevestigd in Amerika.

Afterlife Connect

Danielle Nijhuis is een Full member van de SNU 150011232

daniellenijhuis-Mediumship-bsoulconnections

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste mogelijke website te tonen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten