Aura Reading-mediumship-reading -Trance-DanielleNijhuis

Danielle Nijhuis

Niet stil staan!

Belangrijk voor mij is dat ik niet stil blijf staan maar blijf leren en daarom heb ik meerdere cursussen gevolgd bij zeer gerenommeerde instanties en bekende mensen in het mediumschap.
De lessen die ik gevolgd heb waren van Jose Gosschalk, Paul Jacobs, Coral Rider, Sian Wilson, Glyn Edwards, David Thompson, Jacky Wright ,Scott Milligan,Colin Bates,Eileen Davis,Steven Upton,Judith Seaman,Matthew Smith,Nicole de Haas en nog anderen. Deze lessen heb ik gevolgd aan het Arthur Findlay college in Standsted (Engeland), de SNUI & SNU en de Zwanenhof in Zenderen. Deze prachtige mensen die mij zoveel geleerd hebben, waar ik erg dankbaar voor ben dat zij in mijn leven mochten komen. Ik ben Awarded met het CSNU Teacher certificaat in Healing Mediumschap binnen  de Spiritualist national Union in de  UK

SPIRIT NEVER DIES

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste mogelijke website te tonen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten