Cursusavonden Meditatie

Cursusavonden Meditatie

De start van de cursusavonden meditatie in de omgeving Enschede is op woensdag 7 februari 2018 geweest en is twee wekelijks. Je kunt na je aan gemeld te hebben per keer langskomen om deze meditatieavonden te ervaren.
In deze hectische tijd waarin de prikkels van het leven door “media, telefoon, nieuws, computers enz. “ ons om de oren vliegen vergeten we tijd door te brengen met ons zelf, met onze ziel.

De kracht van verbinding is naar binnen gaan!

De verbinding naar binnen, warm en liefdevol lief voor jezelf te zijn, tijd besteden aan je ware zelf en de sprankel van jou ziel weer aan te zetten.

Na de cursusavonden Meditatie ben je weer opgeladen en kun je de prikkels en uitdagingen van het leven weer vol energie omarmen. Je kunt het ook zoeken in yoga en andere vormen van bewustwording, maar het blijft moeilijk om rust in hoofd en lijf te krijgen en ook nog eens te verbinden met onze ziel.

De kracht van verbinding is naar binnen gaan!

Deze avonden zijn geschikt voor iedereen maar ook als je nieuwsgierig bent naar spiritualiteit ben je welkom.

De kosten voor een cursusavond Meditatie bedragen maar € 15,-. Voor de  cursusavond Meditatie hebben we ook een voordeelkaart* van € 120,- voor 10 bezoeken.
We werken met een groep van maximaal 8 personen, dit omdat wij vinden dat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft.

Lokatie :

Deze opleidingen worden gegeven in:

Mediumschool Soulconnections | Enschede | Danielle Nijhuis

Het Bijvank 105
7544 DA  Enschede

Aanmelden voor deze cursusavonden kan via:
cursussen@soulconnections.nl

Mediteren is tijd door brengen met je ziel !