"Ontdek je spirituele pad: tools en technieken voor persoonlijke groei"

“Ontdek je spirituele pad: tools en technieken voor persoonlijke groei”

SPIRIT NEVER DIES

 

DANIELLE NIJHUIS CSNUt

 • Wat kan je verwachten in een spirituele reading met Danielle Nijhuis
 • Helderheid: Een spirituele reading biedt je een frisse blik op je situatie, waardoor je nieuwe perspectieven kunt ontdekken en duidelijkheid kunt krijgen over de richting die je wilt nemen.
 • Begeleiding: De spirituele gidsen van danielle fungeren  als een betrouwbare begeleider op je reis. Je krijgt   ondersteuning, inzicht en praktische adviezen om je te helpen obstakels te overwinnen en je volledige potentieel te realiseren.
 • Een spirituele reading kan dienen als een krachtig instrument voor persoonlijke groei en transformatie. Het kan je bewust maken van diepgewortelde patronen, beperkende overtuigingen of emotionele blokkades die je groei kunnen belemmeren.
 •  Soms hebben we bevestiging nodig dat we op de juiste weg zijn. Een spirituele reading kan je helpen om te vertrouwen op je intuïtie en de keuzes die je maakt, omdat het je laat zien dat je op een pad van groei en zelfontdekking bent. daarnaast maakt danielle contact met overleden dierbare die met bewijsbare informatie komen over hun leven en wie zijn waren en gedeelde herinneringen, daardoor wordt er een brug gebouwd tussen de twee werelden waardoor de twijfel over de dood geen twijfel meer is, Er is zoveel meer en jou geliefde willen je graag liefde troost en ondersteuning geven

Voor het maken van een online reading stuur je eenvoudig een e-mail naar danielle@soulconnections.nl

* Er is een wachttijd van een aantal weken

“De ziel is als een vlam die eeuwig brandt, een onsterfelijke vonk die de essentie van ons wezen draagt. Het is de bron van onze diepste emoties, wijsheid en verbondenheid met het universum. De ziel kent geen grenzen, geen beperkingen; het is een eindeloze oceaan van liefde en bewustzijn. Laat de stem van je ziel je gids zijn op je reis van groei, verlichting en spirituele vervulling.”

Wie ben ik

Aura Reading-mediumship-reading -Trance-DanielleNijhuis

“Laat je innerlijke licht stralen”

danielle En Diana

Welkom bij Soulconnections Enschede- Dé Plek voor Spiritualiteit en Mediumschap!

Bij Soulconnections Enschede  ons primaire doel het bieden van hoogwaardig onderwijs in spiritualiteit en mediumschap. We geloven in een no-nonsense aanpak, waarbij we eerlijk en liefdevol zijn, en ruimte geven om spiritualiteit in de breedste zin te verkennen.

Met trots zijn we het enige geassocieerde orgaan van de Spiritualist National Union in Nederland, waardoor we een unieke positie innemen in het spirituele landschap.En zijn al onze trainingen en opleidingen gestoeld en volgens de maatstaven van de Engelse methodiek mediumschap.
Daniëlle is de oprichtster van Soulconnections Enschede en is gecertificeerd leerkracht en draagt dan ook het CSNU teacher certificaat in Healing mediumschap. (deze is  ze aan het uitbredien naar S&D)

Onze trainingen en opleidingen zijn gericht op iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit en de zoektocht naar gevoeligheid en sensitiviteit wil onderzoeken. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, we verwelkomen iedereen die klaar is om naar hun eigen intuïtie te luisteren en de spirituele wereld in hun leven toe te laten.

We streven naar groei en succes in het mediumschap zodat jij het in de praktijk kan brengen en een instrument kan zijn van liefde . Maar ons uiteindelijke doel is om een positieve impact te hebben op het leven van mensen in Nederland, zodat je authentiek naar je  eigen gevoel kunnen luisteren en de spirituele wereld in je  leven kan  verwelkomen.Mediumschap is namelijk voor iedereen. Niet alleen voor geboren mediums.
Dus ook voor jou!!

Onderwerpen van verschillende trainingen

Het auraveld
De reis van de ziel
Intuïtie
Master van je ziel
Foto lezen
Bloemlezen
Kaartleggen als tool
Kristallen vertellen
Healing met spirit
Afstemmen op de spirituele wereld
Zitten in de kracht van de spirituele wereld
Contact met overledenen

Zijn enkele te benoemen onderwerpen die aan bod komen.

Het laten stralen van je innerlijke licht vanuit de ziel is een prachtig streven voor spirituele ontwikkeling. 

 1. Zelfreflectie: Neem regelmatig de tijd om naar binnen te keren en jezelf te onderzoeken. Door zelfreflectie kun je bewust worden van je gedachten, overtuigingen en patronen die je innerlijke licht kunnen dimmen.
 2. Verbinding met je ziel: verschillende manier en aanvliegroutes gebruiken we  om een diepere verbinding met je ziel te creëren. Dit kan onder meer meditatie, mindfulness, ademhalingsoefeningen, visualisaties, affirmaties en spirituele rituelen omvatten. Luister naar de stille stem van je ziel en volg je intuïtie.Je aura en werken met je zintuigen en aura kleuren  leren kennen en het auraveld van iemand anders is daar ook een onderdeel van.
 3. Leef in overeenstemming met je waarden: Identificeer je kernwaarden en leef ernaar. Wanneer je in overeenstemming handelt met je diepste waarden, voed je je ziel en breng je je innerlijke licht naar voren. leer keuzeste maken  die in lijn zijn met wie je werkelijk bent.Door middel van verschillende oefeningen nemen we je mee de diepte in met jezelf.
 4. Zelfzorg en welzijn:  Aandacht besteden aan je fysieke, mentale en emotionele welzijn. We gaan  je helpen je energie in balans te brengen en je innerlijke licht te laten stralen.
 5.  Authentiek zijn : Omarm je ware zelf en wees trouw aan wie je bent. Wees niet bang om je eigen unieke uitdrukking en waarheid naar buiten te brengen. Het omarmen van je authenticiteit brengt je innerlijke licht naar voren en inspireert anderen om hetzelfde te doen.
 6. Liefdevolle vriendelijkheid: Cultiveer een houding van liefdevolle vriendelijkheid en compassie, zowel naar jezelf als naar anderen. Sta open voor het delen van liefde, begrip en vriendelijkheid. Deze positieve energie zal je innerlijke licht doen stralen en anderen inspireren om hetzelfde te doen.
 7. Vervul je levensdoel en ga de ontdekking aan naar je zintuigen en de spirituele wereld: Ontdek en volg je passies en roepingen. Wanneer je je inzet voor iets dat resoneert met je ziel, voel je je vervuld en straalt je innerlijke licht automatisch naar buiten. Identificeer wat je vreugde en voldoening geeft en neem stappen om je levensdoel te vervullen.

Onthoud dat het laten stralen van je innerlijke licht een persoonlijke reis is die tijd en toewijding vereist. Wees geduldig en mild voor jezelf terwijl je deze stappen onderneemt en je spirituele groei omarmt.

Bij soulconnections Enschede vind je een veilge plek om Spiritualiteit en Mediumschap te onderzoeken. Mediumschap wordt vaak gezien als een gave maar is eigenlijk de start maken van het vinden wie je werkelijk bent.

Dan ontvouwt mediumschap en de nabijheid van de spirituele wereld als vanzelf.

Intake gesprek plannen ? Stuur een e-mail naar opleidingen@soulconnections.nl, opleidingen bij Soulconnections worden gegeven volgens de Richtlijnen van de SNU ( bekend als Engels Mediumschap)

Fysieke Spirituele Bijeenkomsten

Wat is een spirituele bijeenkomst?

Elke religie drukt haar geloof op een unieke manier uit, maar de meeste religies hebben een aantal dingen gemeen. Als je een Spirituele dienst bijwoont, zullen er dingen zijn waar je misschien bekend mee bent. Bijvoorbeeld gebed, muziek en stille bezinning. Je kunt ook een verhaal in woord horen die tot nadenken aanzet, vaak afkomstig uit een breed scala aan bronnen.

Een ander kenmerk is het geïnspireerd woord, die op dat moment meestal onvoorbereid en geïnspireerd is door de Spirituele wereld via de ziel van het werkende medium. Het doel is om het denken over ons leven aan te moedigen door de lens van de spiritualisme filosofie (gebaseerd op de zeven principes).

Ook gebruikelijk in een spirituele dienst wordt tijd besteed aan Healing. Dit kan gewoon een stille tijd zijn voor de aanwezigen om healingsgedachten uit te zenden (voor mensen op afstand), of een demonstratie van healing door een Healing medium. Healing is altijd een essentieel onderdeel van de spiritualistische religie.

Veel diensten omvatten ook een demonstratie van bewijskrachtig mediumschap. Dit houdt in dat er werkende medium boodschappen van de overleden dierbare doorgeeft aan de aanwezige van de dienst. Dit is geen vorm van vermaak, maar een manier om het principe van het eeuwige voortbestaan ​​van de menselijke ziel te demonstreren. Het ondersteunt de filosofie en moedigt contemplatie aan over het grotere spirituele plaatje dat de Goddelijke wereld voor ons heeft voorzien.

TIjdstip 10:30-12:00

Lokatie Wijkcentrum  de Roef

Pastoor Geertmanstraat 15

Enschede

Data’s :30/04- 21/05 – 25/06 – 24/09 – 29/10 – 26/11  –  17/12  –  2023

28/01  –  25/02  –  24/03  –  28/04  –  26/05  –  30/06   2024

Online Divine Services met Guest mediums (English spoken)

1 X per maand houden we een Divine Service online vanuit de Stichting, de online service worden in op zijn Engels gehouden. O.A gastmediums die in 2023 de diensten als medium en Spreker de service zullen doen., zijn o.a Kitty Woud OSNU, Minister Simone Key, Minister Lynn parker, Sally Barnes CSNU,  Minister Vall Williams, en nog vele andere.

Dzez services zijn toegankelijk voor iedereen, en zijn op basis van vrijwillige donaties voor de stichting zodat wij dit soort Divine Services kunnen blijven organiseren.

Divine service is een kerkelijke bijeenkomst vanuit de religie het Spiritualisme waarbij de 7 basis principes de leidraad zijn. Als Assosiated Body van de Sprititualsit national Union mogen we onze Diensten een Divine service noemen

 

Check de nieuwsbrief voor de maandelijkse evenementen of meld je aan voor de digitale nieuws brief

Het verschil tussen de Stichting en het opleidings centrum

Wellicht is het jullie opgevallen dat er een combinatie is ontstaan in de website en de nieuwsbrieven.

Het Spirituele Centrum Soulconnections is geregisteerd als onderneming en onderwijs bij de KVK en de Stichting is geregistreerd als Stichting en heeft officiele statuten die notarieel zijn vast gelegd.

Daarmee dragen we het Keurmerk(zoals je het zou willen noemen) dat we toegelaten zijn als assosiated Body van de SNU en vertegenwoordigen wij het Spiritualsime in Nederland (vooral oost nederland).

We willen je de kans geven om kennis te maken met een wereld vol liefde en verbinding en doen alles op vrijwillige basis.

Bij alle activiteiten van de Stichting  zul je lezen dat de organisatie vanuit de stichting is.
 

De bestuursleden van stichting SCS zijn: Danielle Nijhuis (President/voorzitter), Diana Kampshoff (vice President/vervang voorzitter), & Iwan Nijhuis (penningmeester). Uiteraard krijgen de bestuursleden geen vergoeding voor hun werk.

 

Wilt u ons steunen? zonder u hulp kunnen we niet verder bouwen naar een communitty.
 

Donaties zijn van harte welkom!

Stichting SCS

NL36BUNQ2062840411

Logo SCS

Samenwerking

Alle lessen binnen het Spirituele opleidings centrum in Enschede worden in samenwerking gegeven. Diana Kampshoff heeft de afgelopen jaren binnen Soulconnections en de SNU een aantal opleidingen gedaan en heeft de leerkrachten opleidng afgerond onder de vleugels van Danielle.
Als je krachten bundelt kun je mensen ook verder op weg helpen.
Danielle en Diana voelen dan ook dat zij samen jou op weg naar beter kunnen helpen in welke vorm van Mediumschap en  spiritualiteit.
Beide zijn zijn all round Medium en altijd in Ontwikkeling en werken vanuit verbinding met en voor de Spirituele wereld.

Over Diana Kampshoff Heartmath Coach en Medium

Je bent op mijn website gekomen, omdat je ergens “last” van hebt of dat je het gevoel hebt dat je “iets” mist.
“Last” van hebben kan betekenen:
Stress, slaapproblemen, angst, onzekerheid, moeite met communiceren, relatieproblemen,  onbegrip of faalangstig zijn 
Het kost zoveel energie, waardoor je je vermoeid, eenzaam, nutteloos of zelfs er hopeloos door voelt.
“Iets” missen kan betekenen:
een doel in je leven, een dierbare of vriend, richting of jezelf waardoor je  geen flow in je leven voelt.

Ik geef je niet op. Samen kunnen we kijken of ik in huis heb wat jij nodig hebt of meeluisteren en meedenken waar je terecht zou kunnen.

Ik weet hoe het is…..

Het Einde bestaat niet

Healing Retraite Juni 2023

Een magisch  healing spiritueel weekend

9-12 Juni 2023

De zoektocht naar je ziel en de Spirituele wereld is bewustwording en naar binnen keren.

Dit weekend ga je de stilte in jezelf vinden, jezelf healen, en creatief intuitief te uiten.

Na dit weekend ben je weer verbonden met je hart ben je bewust van je ziel en heb je de liefde van spirituele wereld ervaren

Danielle Nijhuis is CSNU teacher in healing mediumschap en neemt je dit weekend mee de diepte in om een passief instrument te zijn van de goddelijke healing energie

Walking with the Unseen (vol/fully booked

An International Retreat In the Netherlands with Great Tutors who are specialized in there own understanding in different facculties in mediumship.

9-13 October

Kateel De Berckt

Teacher Scott Milligan, Jolanda Geraets, Josephine MacKanzie,  Dominque Boag, Danielle Nijhuis and Special Guest Sonia Rinaldi from Brazil.

 

 

Online workshop mediumschap kaarten

Wil jij een handvat gebruiken in je Reading of in je ontwikkeling.

Dan zijn deze mediumschap kaarten voor jou.

Je kunt de set nu vooruit bestellen.

De set kaarten worden medio 15 september naar je toegestuurd en je ontvangt de toegang tot de online workshop 7 oktober van 10:00 -16:00.

Live workshop geen opname

Waarbij danielle Nijhuis jullie meeneem in het gebruik van de kaarten.

de kaartenset is ontwikkeld door Danielle zelf, geinspireerd gegeven door de Spirituele wereld 

Het is een kaartenset van 19 stuks met een verborgen nummerlogische betekenis en de plaatjes die je handvatten kunnen geven in het vertellen van het verhaal van je cliënt.

Kaartenset + workshop.

Werkboek digitaal 49 pagina’s

13 + 3 =

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste mogelijke website te tonen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten