Mijn kinderen, het is een grote eer om deze avond met jullie te kunnen delen. Om de aanwezigheid van onze wereld bij jullie over te kunnen brengen. Wij zijn nooit weggeweest.

Een ieder van jullie wordt beschermd en begeleid, er is geen dag dat jullie alleen zijn. Ook al weten wij dat er in jullie wereld veel verdriet en eenzaamheid is. Al jullie dierbaren kijken vol liefde terug naar alle herinneringen die er ooit waren. Deze herinneringen zijn levend voor een ieder van die jij nog zo mist.

Deze tijd van het jaar vieren wij ook, wij zijn dichterbij dan ooit. Omdat wij jullie allen het gevoel van liefde willen overbrengen. Treur niet om diegenen die er niet meer zijn, het is slechts een gedachte en dan zijn zij weer bij je. Zo weet ik dat er in deze ruimte vele mensen zijn die worden gemist. Ik kan niet ieder van jullie vertellen wie zij zijn. Maar neem van mij aan dat wij de meeste moeite doen, die wij maar kunnen, om jullie te laten weten dat je vrienden en familie nog steeds om jouw heen zijn. Er wordt van jou gehouden.

Deze wereld waarin jullie leven heeft liefde nodig, niet alleen de liefde van onze wereld, maar ook de liefde van elkaar.
Dat is een belangrijke taak die wij hebben om jullie te bereiken zodat er ooit ook echt vrede zal zijn. En ik weet dat dat lastig is maar wij doen ons best.

 

Liefde gaat namelijk nooit voorbij.

 

Ik ben slechts een van diegene die met deze circle werkt. Mijn naam is Victoria. Ik kom oorspronkelijk uit Engeland . Ik heb gediend in een hulpverleningsverblijf, je kunt het een herstellingsoord noemen. Liefde is wat ik aan jullie wil overbrengen en dat de komende dagen, die jullie kerst noemen, ook bij ons gevierd word. Al jullie dierbaren zitten bij jullie aan tafel, ook al zie je ze niet, weet en voel dat wij alle mogelijke moeite doen om jullie te laten weten en voelen dat ons licht altijd voort leeft. Vertrouw dan ook op datgene wat jij voelt.

Mensen zoals jullie die geïnteresseerd zijn in een wereld die jullie ongezien noemen, is een wereld die er echt is. Het is niet zo dat wij op honderd miles weg zijn, wij zijn dichterbij dan dat jij denkt.

De komende dagen zou ik jullie willen vragen om te herdenken dat het leven door gaat. Proost op diegene die er niet meer zijn, maar eigenlijk gewoon bij jullie zijn. Als je sterft dan is het zo dat je alleen maar je lichamelijke jasje uitdoet en meer is het niet. Al jouw herinneringen, al jouw ervaringen neem jij met je mee. En al die herinneringen worden gekoesterd.

 

Het is een leven in het leven. Wij zijn een wereld in jullie wereld, vertrouw daarop.

 

Ik krijg in dit team, de ruimte om te communiceren. Omdat ik net als vele hier, lerende ben in hoe deze manier van communiceren werkt. Ik voel mij zeer gezegend dat ik de mogelijkheid heb gekregen om mijn stem opnieuw te laten horen en te delen met jullie allen.

Victoria

Vriend uit Spirit Home  Circle of Silverline

 

 

 

 

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste mogelijke website te tonen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten